Adelson bali menyang jam biasa sawise perawatan: tenan
toto

Adelson bali menyang jam biasa sawise perawatan: tenan

operator casino Macau Sands China Ltd ngandika ketua lan pangareping eksekutif, Sheldon Adelson (digambarke), kudu bali menyang “jadwal [kerja] biasa” yen wis rampung perawatan kanggo wangun kanker. Perusahaan kasebut Pengeluaran HK ujar ing pratelan Jumuah yen eksekutif isih “nerapake tugas” minangka ketua lan CEO.

Magnate casino wis ora katon ing kantor wiwit pungkasan Desember, miturut pengacara makili wong ing kasus pengadilan ing Amerika Serikat, nanging anané pisanan ngeweruhi sawise dheweke ora kejawab telpon konferensi laporan pangentukan Januari perusahaan.

Kahanan kesehatan Pak Adelson dirembug minggu kepungkur ing sidang pengadilan babagan apa konsultan Cina mbantu Pak Adelson entuk lisensi game Macau saiki. Pengacara kasebut ujar manawa Pak Adelson lara banget kanggo menehi kesaksian ing sidang pengadilan sing bakal teka, miturut laporan media.

Hakim sing ngawasi tuntutan hukum sipil ujar manawa Pak Adelson ora kudu menehi kesaksian sajrone sidhang utawa njagong kanggo deposisi, lapor Associated Press. Miturut kantor berita, keputusan kasebut diturunake ing dina Jumuah sawise sidang tertutup.

Pak Adelson punika ketua lan CEO saka operator casino basis US Las Vegas Sands Corp, perusahaan induk Sands China.

Ing pratelan ing dina Jumuah sing diterbitake liputan media, Sands China nyatakake: “Pak Adelson isih ngalami efek samping tartamtu saka obat sing diobati kanggo perawatan limfoma non-Hodgkin. Efek samping kasebut mbatesi kasedhiyan kanggo lelungan utawa njaga jam kantor biasa. Unit Macau nyathet Keluaran HK yen efek samping kasebut ora nyuda peran Pak Adelson ing manajemen perusahaan.

“Perusahaan anticipates sing Pak Adelson bakal bali menyang jadwal biasa ing completion saka perawatan,” ditambahake Sands China.

Pak Adelson biasane melu telpon konferensi penghasilan perusahaan nanging ora kejawab nalika tanggal 23 Januari. “Sheldon ora melu telpon dina iki. Dheweke rada kurang cuaca,” ujare presiden lan kepala operasi Las Vegas Sands Robert Goldstein sajrone telpon konferensi kasebut.

“Ing 85 taun, masalah kesehatan ngirim ora surprise kanggo investor,” ngandika broker Sanford C. Bernstein Ltd ing cathetan ana, referring kanggo Pak Adelson. Data SDY “Kabar anyar babagan kesehatan Pak Adelson ora kudu nyebabake weker investor babagan Las Vegas Sands utawa Sands China,” ujare.

Broker kasebut nambahake: “Perusahaan kasebut duwe tim manajemen sing kuwat lan ana kontingensi suksesi internal yen kedadeyan Pak Adelson ora bisa nindakake tugas minangka ketua lan CEO.”